dawid82 Napisano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 21 godzin temu, patrykm88 napisał: Tutaj tylko dwa kominy Znam to foto, jak skończę auto założę RH, spasuje, dam fotę do porównania, powtórzę poraz enty gdybym budował to auto od podstaw nie poszedłbym w duala. goryl i Rudy Hiszpan' dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HadesV8 Napisano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Dawid napisz Mi cene za wydech,po co maja Ciebie męczyć ciągłym pisaniem o nim,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Dawid, czy te zegary świecą ok? Bo spać nie mogę, że w tym kocie wszystko musi być czerwone pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 6 godzin temu, high-tech napisał: Dawid, czy te zegary świecą ok? Bo spać nie mogę, że w tym kocie wszystko musi być czerwone pozdro niestety nie, świecą na biało, ale w tych można wyciągnąć żarówkę więc ogarnę to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 proszę o pomocy tych co ogarniali już podobny problem mianowicie chodzi o ten gadzet co muszę kupić jakie kable aby to chodziło z oryginalnym radiem CD Buissnes ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Napisano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 emulator zmieniarki prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyzmc Napisano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Z cd bUsiness będzie ciężko bo ani to auxa ani usb nie posiada... podobno niektórym zmieniarki usb współpracowały... jednak w moim przypadku zmieniarka yatour niestety nie dzialala w e36. Można próbować zmieniarki innej produkcji albo wyprowadzać z radia "aux". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 dobra Dawid niech stracę gniazdo to 1/4 sukcesu teraz trzeba kupić kabel z e90 e92 pod to gniazdo bo są dwa rodzaje ten kabel przerabiasz na usb i aux - jack i kupujesz zmieniarkę Densiona yatour - słaby procek xcarlink ciut lepiej ale nie zawsze praży Future dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 39 minut temu, Michaś 523i napisał: dobra Dawid niech stracę gniazdo to 1/4 sukcesu teraz trzeba kupić kabel z e90 e92 pod to gniazdo bo są dwa rodzaje ten kabel przerabiasz na usb i aux - jack i kupujesz zmieniarkę Densiona yatour - słaby procek xcarlink ciut lepiej ale nie zawsze praży Yatour ??? Xcarlink ??? Co to za hasła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 nazwa handlowa zmieniarek cyfrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 A ten dension ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 5 godzin temu, dawid82 napisał: A ten dension ?? jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Kupujesz Dension Gateway lite bluetooth tak żebyś mógł też telefon przez BT podłączyć. Generalnie to tej wiązki nie potrzebujesz, bo w tym gnieździe piny są wyprowadzone, ALE - żeby się w nie wlutować to trzeba by sete strzelić żeby w nie trafić żeby ręce się nie trzęsły. Szkoda zachodu tak rzeźbić dlatego o ile nie masz maszyny co za Ciebie polutuje to kabelki dobrze by było mieć. Potem już prosto, robisz jakby przedłużacz który wpinasz w tą kostkę (zmieniarkę) i gra. Mogę Ci video nagrać. I pamiętaj Dension, nic innego - ja nie zmusiłem żeby coś innego grało z moim cd43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 12 godzin temu, qbak napisał: Kupujesz Dension Gateway lite bluetooth tak żebyś mógł też telefon przez BT podłączyć. Generalnie to tej wiązki nie potrzebujesz, bo w tym gnieździe piny są wyprowadzone, ALE - żeby się w nie wlutować to trzeba by sete strzelić żeby w nie trafić żeby ręce się nie trzęsły. Szkoda zachodu tak rzeźbić dlatego o ile nie masz maszyny co za Ciebie polutuje to kabelki dobrze by było mieć. Potem już prosto, robisz jakby przedłużacz który wpinasz w tą kostkę (zmieniarkę) i gra. Mogę Ci video nagrać. I pamiętaj Dension, nic innego - ja nie zmusiłem żeby coś innego grało z moim cd43 tak jak mówiłem only Dension jest grupa wsparcia technicznego jak coś piusz dam ci namiar pogadasz dobiora ci apararure i ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 A jest ? Daj namiar, może zmuszę żeby radio się wyciszało jak telefon dzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 12 godzin temu, qbak napisał: A jest ? Daj namiar, może zmuszę żeby radio się wyciszało jak telefon dzwoni Radosław Kozera AUDIO SYSTEM www.audiosystem.org.pl tel: 501-167-756 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Przed chwilą, Michaś 523i napisał: SERWIS: Andrzej Dominiktel: 504-286-944e-mail: serwis@car-tronic.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Dzisiaj spontanik przed świąteczny z Markiem i poszły aparaty w ruch Thepiekarz, KUJON, saki86 i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Thepiekarz, nowaak, Americano i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun Napisano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Kapora pali, że aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzajBaa Napisano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Miazga jak to wyglada i się wkręca Kiera trochę zmęczona się wydaje ale to pewnie od tego latania bokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 9 minut temu, SzajBaa napisał: Miazga jak to wyglada i się wkręca Kiera trochę zmęczona się wydaje ale to pewnie od tego latania bokami Kiera jest zmęczona bo jeszcze idzie do obszycia, jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia ale zbliżam się do końca dłubania w tym sezonie SzajBaa dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Fajnie go ogarniasz. Zazdroszczę zabawki. Choć wszedłeś nią na taki poziom że byłoby mi szkoda tak upalać. Ale ogląda się mega jak dajesz. goryl dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Ten filmik oglądam już z 30 raz i powiem krótko jest rozpier*ol!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Na żywo jest kocur niemiłosierny, wygląda i jedzie zajebiście !można kur.. bokiem latać, mozna! Pozdro lapka666 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi