dawid82 Napisano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 59 minut temu, lapka666 napisał: Dawid czemu nie wrzucasz filmiku z wietrzenia Chyba, że przeoczyłem... Ale co ona wygląda to aż nie wyobrażam sobie tego "katować"... Jest filmik na 14 stronie z wietrzenia, katować a katować, ja nie mam 19 lat, będzie eksploatowana z głowa i nic nie zostanie zniszczone, na razie boje się wyjechać na ulice, ale spokojnie czekamy na wiosnę albo słońce i temperaturę + 10. Kamery leżą naładowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Zamieniłem moje biuro na magazyn klamotów do bmw Jutro mam luźniejszy dzień i muszę z tym ruszyć do zrobienia na teraz: 1. wiązka do podgrzewanych foteli 2. wiązka harman Kardon 3. wiązka pod el. rolete tył 4. montaż sufitu 5. generalnie montaż wnętrza dokładam też PDC, muszę tylko odberać klamot no i lecimy sukcesywnie do przodu, jeśli komuś się nudzi zapraszam do mojego garage Rudy Hiszpan', Szelu i KUJON dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 O ja pierdo.. , lubię Twoje podejście do tematu!pasja to jedno ale charakter to drugie Pozdro mordo dawid82 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Matko bosko składaj to i pokazuj bo będzie ciężki rozpier**l ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek-e30 Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Nie pier.olisz się tylko lecisz ostro z tematem Dobra robota i dobre fanty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Idziesz ostro , mega zajeebiste auto . Widziałbym je u siebie w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 ja pierwszy rzucę kamieniem ale czy aby kanapę szyły te same ręce co przednie fotele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Dawid, wrzuć jakieś rainbowy zamiast tych przedpotopów HK, bo wieją sandałem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Oczywiście teraz jak przychodzą klienci to siedzą w vaderach hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 KUJON To tylko zdjęcie na żywo pewnie wygląda to o wiele lepiej jak to ktoś powiedział w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 11 godzin temu, KUJON napisał: ja pierwszy rzucę kamieniem ale czy aby kanapę szyły te same ręce co przednie fotele ? Tez to wczoraj zauważyłem na zdjęciu, na żywo jest delikatniej ale faktycznie jest zmarcha, dam do poprawki ma być sztos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 jest jeszcze czas do sezonu, ja bym popracował na tym, bo hieny i hejterzy już się ustawiają w kolejce żeby się coś doszukać na zlocie i paluchem powytykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 3 godziny temu, KUJON napisał: jest jeszcze czas do sezonu, ja bym popracował na tym, bo hieny i hejterzy już się ustawiają w kolejce żeby się coś doszukać na zlocie i paluchem powytykać Dokładnie jest jeszcze czas, dlatego poprawione zostanie, a hejterzy i tak coś znajdą i będą się podśmiechywać jak te hieny z bajek dla dzieci, ale przyjdzie król Lew i rozgoni skurwesyństwo , hahahaha MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Dawid na zlocie, na żywo to wszyscy będą przyjaciółmi nawet te baranki z internetu co hejtuja bo tylko łatwo jest pisać ale na żywo to nie odezwa się... Hahaha Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Marku, przecież w wiekszosci te buńczuczne internetowe patatajstwo to na żywo się łasi. O czym Wy rozmawiacie hahaha, telefonu by nie zniesli, a co mówić o konfrontacji oczy w oczy Na zloty w moro będą jeździć dla kamuflażu Toć wystarczy na fb wejść na profil i popaczać na te selfiaki przy lustrze w skarpetach hahahaha. Dawid, paka jutro leci, skoro jwsteś na etapie kabelków Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Dobry wariat jestes cos czuje ze na GF wszyscy beda sie pchali do tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Hiszpan' Napisano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Ale co tu ma wyglądać słabo bo nie ogarniam? Czerwony fotel do czerwonego auta? to nie wypierdziany stary sport w kaszlu z 20 letnim lakierem przekładanym z rdzą. Dla mnie będzie sztos. I jakie by niedociągnięcia nie zostały, jeżeli będzie fura złożona to i tak czas w jakim poszły wszystkie zmiany i ich zakres to nie mam pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Pisałem to ale .. Klęczałbym przed tym autem na dywaniku i uskuteczniał modły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokrzyk Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Rewelacyjny projekt. Przejrzałem cały temat, ale nie mogłem znaleźć informacji jaka szpera tam siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 13 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 48 minut temu, mokrzyk napisał: Rewelacyjny projekt. Przejrzałem cały temat, ale nie mogłem znaleźć informacji jaka szpera tam siedzi. Szpera 40% z dużym napięciem wstecznym o przełożeniu 3.45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokrzyk Napisano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 12 godzin temu, dawid82 napisał: Szpera 40% z dużym napięciem wstecznym o przełożeniu 3.45. Dzięki! a co oznacza, że ma duże napięcie wsteczne? Kto Ci to ogarnął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Dnia 1.02.2018 o 10:32, KUJON napisał: jest jeszcze czas do sezonu, ja bym popracował na tym, bo hieny i hejterzy już się ustawiają w kolejce żeby się coś doszukać na zlocie i paluchem powytykać wiesz co wytkną? fotel przed lift z zagłówkiem uszytym na polift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 lubię tu zaglądać bo zawsze jest coś ciekawego wnoszone do tematu HK- lubię to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 25 minut temu, Michaś 523i napisał: wiesz co wytkną? fotel przed lift z zagłówkiem uszytym na polift Takie wytykanie to ja mam głęboko w du... , dla mnie wytykanie czegoś takiego to typowy objaw zazdrości, rozumiem wytykać coś co faktycznie słabo wyglada lub należy poprawić, ale takie coś jak vader przed czy polift pozostawiam bez komentarza. Jeszcze nie skończyłem projektu a już napotkałem taką fale hejtu, że naprawdę jestem w szoku skąd w ludziach tyle jadu. Americano dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz Napisano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 A jaka decyzja co do wnętrza ? Sprzedaż vaderów to było badanie rynku i docelowo wylądują w aucie ? czy wizja wnętrza całkiem zmieniona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi