kiloff Napisano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Przyszła chwila na pochwalenie się nową zabawką. Jak narazie fotki od studia detailingowego, bezpośrednio po nałożeniu powłoki na auto. Koło pomimo tego że 3-częściowe jest jedynie przejściowe, docelowe leżą w garażu i czekają na nowe opony Coś więcej o aucie : rocznik 2003, więc już polift, pochodzenie - oczywiście jak u mnie szwajcaria, dość bogata opcja (szczerze to niewiem co mogłaby mieć poza deską w skórze zarezerwowaną chyba dla induviduali), do tego wszystkiego bardzo fajny udokumentowany przebieg 125 tyś km KONY_E36, Cholo i vmasher dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sznajder95 Napisano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 środek wygląda konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 A co Ty masz rodzinę w tej Szwajcarii że wszystkie stamtąd? Kurde ale żeś trafił zestawienie!!! Ciekawe tylko co za koła czekają. Będzie gleba czy zostaje wszystko w serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaziONE Napisano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 To nam sie starszyzna eMkuje.!! Gratulacje bo potencjał ma nieziemski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiloff Napisano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Ciekawe tylko co za koła czekają. Będzie gleba czy zostaje wszystko w serii? seria już nie jest - jest kompletny wydech z kwasówki i springi H&R-a, co do kół, żaden szał - BBS CH, póki co priorytet to stan techniczny a nie koła, a i tak chyba bardziej będę chciał ten samochód utrzymać w racingowym stylu, 3tlg i gleba pozostaje na cabrio z nowości : miały być kultowe na syndykacie nankangi, albo chociaż super high performance sunny, ale niestety fabryki w chinach nie wyrabiają przed germanfestem, więc wybór padł na jakaś francuską podróbkę .. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewek89 Napisano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Pieknie sie to prezentuje. Widzialem wczesniej ją na pewnym forum detailingowym. NIe zetrzyj za szybko tych miśków ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathew325 Napisano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 piekne jest to wnetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafael Napisano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 piekna siostra cabrio,tekst z nangangami mnie mocno rozbawil teraz czym jedziesz na festa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 piekna siostra cabrio,tekst z nangangami mnie mocno rozbawil teraz czym jedziesz na festa? Audi albo renówką :D KUJON dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmasher Napisano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 a ostatnio pytałem HT co tam teraz Kiloff chowa w garażu, a tu proszę bardzo Piękne eMku Środek mega fajny no i piękny przebieg trafiłeś dla M3 Gratuluję auta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiloff Napisano 31 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Audi albo renówką :D ależ oczywiście że renówką, nie mam zamiaru zostawiać przed bramą absolutnie nic więcej wartego niż reno megane (ałdi już nie mam:P) no i piękny przebieg trafiłeś dla M3 Gratuluję auta ! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wypych Napisano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Piękne auto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawido Napisano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Piękne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiloff Napisano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 czarna nera od HTT : vmasher i Cholo dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Będziesz jej zmieniał klapę na CSL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Takie czyste i ładne m3, bbs idealnie pasuje tutaj! Pozdro vmasher dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiloff Napisano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Będziesz jej zmieniał klapę na CSL? nie Takie czyste i ładne m3, bbs idealnie pasuje tutaj! Pozdro dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Szkoda bo klapa csl to wisienka na torcie jeśli chodzi o du** e46. Felgi mimo że "zwykłe" pasują tu idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 kiloff wysłałem Ci PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiloff Napisano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Szkoda bo klapa csl to wisienka na torcie jeśli chodzi o du** e46. Felgi mimo że "zwykłe" pasują tu idealnie. dla Ciebie wisienka, a dla mnie klapa od CSL-a powinna być w CSL-u albo chociaż w tym szarym kolorze co wychodził na CSLu, generalnie etap modyfikacji tego auta uważam za zakończony (rozpoczął się i zakończyl założeniem czarnych nerek - atos dla mnie rewelacja, ceny nie pamiętam) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Bo też chce je kupić do swojej tylko coś z hajtekiem ciężko mi się skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Bo też chce je kupić do swojej tylko coś z hajtekiem ciężko mi się skontaktować. Nieczęsto bywam na forum, więc polecam dzwonić pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiloff Napisano 31 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 Przyszła okazja na odgrzanie kotleta. Po świętach wskoczyła szybka akcja, dzwoni kumpel : "potrzebuję twoich emek do nagrywania filmu". Chwilę się broniłem (są w okolicy szybsze), ale jednak dałem się namówić. Szybka wymiana olei (w czarnej nie zmieniany od 2018 roku, w białej od 2019 ). Myjnia za 5zł i fury gotowe do nagrywek. Jeśli chodzi o wrażenia : E46 - to już zabytek odstający od wszystkich aut które były i jego miejsce jest w muzeum (u mnie stoi sobie w garażu, ma dożywocie) E92 - o dziwo całkiem nieźle sobie radziło, od G82 competition dostało długość, może półtorej, z lexusem rcf szło na równo F80cs - to co zrobił raptowny z sinikiem w tym aucie to nie mam pytań, na pośredniej mapie wciskało tak, że ciężko było złapać oddech, G82 - o ile z zewnątrz zaczyna mi się podobać (G81 jest obłędne) o tyle w środku jednak nie dorosłem do nowych beemek, i jednak masę czuć bardziej niż w E92 plan na 2023 ? trzeba dokupić F80/F83 p.s. i tak największe wrażenie zrobiło porównanie F80 vs dziewczyna na GSXie 600 asmo, Lelek, Bartek.P i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asmo Napisano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia Widzę że mamy w garażu taki sam zestaw Podobnie myślę o E46 - strasznie cieżko byłoby mi się rozstać z tym autem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia co jak to ale E92 jak dla mnie wygląda najlepiej z całej tej plejady gwiazd Bemben dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi