Głodek 7 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2018 Masz może jakieś foto środka ,na jednym foto widziałem że masz radio 1din + ramka ,sam zastanawiam się nad wywaleniem monitora 4:3 i wsadzić zalegające mi radio Alpine 9880r,bo jak by nie było na Alpine dzwiek jest mega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafael 54 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2018 Glodek-mam tylko 1 zdjecie,wyglada srednio ale wyjebalem to gowniane audio,wsadzilem Pioneera + dedykowana skrzynie + wzmacniacz i gra 1000 razy lepiej i rekompensuje wyglad tak wiec ja bym sie nie zastanawial tym bardziej jak masz 4/3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Głodek 7 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2018 Dokładnie mam 4:3 navi. Gra to cienko. Tymbardziej że mam radio jak już wspomniałem. Do tego monobloc firmy excursion i głośnik 12 cali tej samej firmy. Więc chyba wywala to navi i władze alpine radio. Dzięki wielkie za odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmw_e36.pawel 33 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2018 według mnie jest lepiej niż na BBS ten BBS zbyt seryjnie wygląda na e39 , co innego w e36 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafael 54 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2018 Znalezione gdzies w sieci I jakies tam moje 4 Bartek.P, Thepiekarz, Krzychu70 i 1 inny zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goryl 81 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2018 ależ ona jest piękna !!!.. Rafael , a zmieniłbyś nerkę na przedlift ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafael 54 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2018 Dzieki hmm raczej ta zostaje , bardziej mi sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojtek-e30 56 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2018 Piękna jest kolor robi tutaj 90% roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafael 54 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2018 To moje 2gie E39 w Imoli..i nie zaluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniolki 20 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2018 pięknie się prezentowała pod każdym kontem ......co dalej planujesz z nią robić ... 1 lapka666 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonifacq 0 Zgłoś post Napisano 12 Styczeń Piękna maszyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu70 14 Zgłoś post Napisano 14 Styczeń Ten kolor poezja, musisz jakiegoś lepsze fotki ogarnąć bo na żywo miazga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wisnia135i 62 Zgłoś post Napisano 14 Styczeń Kolor miazga... Ta czerwień robi mega robotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafael 54 Zgłoś post Napisano 17 Styczeń Dnia 14.01.2019 o 14:24, Krzychu70 napisał: Ten kolor poezja, musisz jakiegoś lepsze fotki ogarnąć bo na żywo miazga. Mam kilka fot z slubu i wakacji troche sie zapuscil temat wiec pora cos uzupelnic Uszkodzil mi sie glosnik w subie,zmienilem na troche lepszy model Nastepnie samochod bral udzial w jednym z wazniejszych dni w moim zyciu Tutaj oczywiscie problemy z przejazdem Postanowilem wymienic olej i filtry,wsumie zrobilem niecale 8 tys ale bylo juz poltora roku od wymiany wiec zmienilem Nastepnie przyszedl urlop,gory,wycieczka na Slowacje,piekne okolice Aha no i na sezon 2019 wpada nowa rolka Pozdro 6 Krzychu70, Thepiekarz, Bartek.P i 3 inni zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOMI 33 Zgłoś post Napisano 17 Styczeń Piękne okolice i auto 1 Rafael zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sifacil 11 Zgłoś post Napisano 17 Styczeń Widziałem, macałem, jednym słowem w tym zestawieniu jak wyjechała z fabryki to petarda... A to co Ty tam jeszcze robisz to już w ogóle ;> Ciekawy jestem co to za rolka wpadnie teraz 1 Rafael zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orzel 54 Zgłoś post Napisano 18 Styczeń Ja wiem ja wiem hehe na internetach widziałem 1 Rafael zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kempin95 9 Zgłoś post Napisano 18 Styczeń Petarda jest ten samochód,oglądałem ją na GF-ie i nie mogłem wyjść z podziwu,kolor jest kotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach