ARO Napisano 27 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2021 W dniu 26.09.2021 o 01:55, skwarciu napisał: Przedliftowe nerki pomalowane ori czy jakieś zamienniki? Pomalowane Ori W dniu 25.09.2021 o 15:31, kamster napisał: Bardzo fajny wywiad.Auto jest mega projektem.A ty wypadles 10/10 jak na pierwszy raz. Podobalo mi sie stwierdzenie ze listw m3 nie zalozyles,bo to nie m3.Tez jestem tego zdania. Dzięki Jeśli mowa o listwach to chodziło mi tylko o oznaczenie tak jak mówiłeś. W dniu 26.09.2021 o 08:00, bmw_e36.pawel napisał: To stwierdzenie jest słabe bo Vadery wychodziły też tylko w M3 a są Auto jest PRZEKOZAKIEM i do tego bardzo szybkim Dzięki Ale nie w każdym M3 też występowały vadery Tak jak pisał kamster bardziej chodziło mi o oznaczenie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_e36.pawel Napisano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2021 zapomniałem dopisać że ori nerki zrobiły super robotę , są delikatniejsze i zgrabniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARO Napisano 16 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia Kolejny element wyposażenia który leżał i czekał do założenia witboy, Sopel94, dawid82 i 13 innych dodali reakcje 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert97 Napisano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia Jest kosmodrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia Startreck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia Pięknie to wygląda Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi