Bartas Napisano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 1M? Rozumiem, że chodzi o swapa... Latałem taką jakiś czas temu i napęd jest naprawdę fajny, ale heble jak to w seriach nie dają rady np. przy jedzie torowej. 2-3 kółka po Poznaniu i koniec hamowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli WonderBoy Napisano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Dnia 23.11.2018 o 11:28, Bartas napisał: 1M? Rozumiem, że chodzi o swapa... Latałem taką jakiś czas temu i napęd jest naprawdę fajny, ale heble jak to w seriach nie dają rady np. przy jedzie torowej. 2-3 kółka po Poznaniu i koniec hamowania Nie SWAP, po prostu kupiłem do "kolekcji" 1M postaram się ją wrzucić do nowego tematu gdy będzie na to gotowa, by tu nie spamować. Jeśli chodzi o hamulce to jest w całości M3 E9X, ciężko mi na tą chwile powiedzieć czy słabe... MAREK GERMAN, nowaak, Krzychu70 i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek-e30 Napisano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 1M świetna fura, marzenie gratulacje. Chilli WonderBoy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu70 Napisano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Od kilku lat widuję te przepiękne Z3 w Częstochowie. To że wygląda świetnie na zdjęciach to każdy widzi. Ale jaką robi to robotę podczas jazdy to nie jesteście w stanie sobie wyobrazić. Kiedy jakieś wspólne nagrywki? Chilli WonderBoy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli WonderBoy Napisano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Oj bardzo, ale to bardzo tęsknie za taką aurą i takimi przejażdżkami. Już jestem zniecierpliwiony, a tu jeszcze śnieg Na poprawę humoru: Bartek.P, malyzmc, szubik1997 i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli WonderBoy Napisano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Dnia 20.01.2019 o 13:49, Krzychu70 napisał: Od kilku lat widuję te przepiękne Z3 w Częstochowie. To że wygląda świetnie na zdjęciach to każdy widzi. Ale jaką robi to robotę podczas jazdy to nie jesteście w stanie sobie wyobrazić. Kiedy jakieś wspólne nagrywki? Zawszę chętnie o ile pogoda to umożliwia, śmiało możemy się ustawiać, ja jestem na TAK, tym bardziej, że chyba nie wiele takich ustawek w naszym mieście? Krzychu70 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli WonderBoy Napisano 5 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 To pierwsza w tym roku okazja by przejechać się Z3 i nacieszyć pysk tym czasem. Zapomniałem już trochę ile radości daje to małe coupe. bartnik3er, Thepiekarz i nowaak dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli WonderBoy Napisano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Niektórych z Was pytałem w Chotowej o V8 do e36. Chciałem dopytać który z M62 lub o alternatywy pod kontem łatwości instalacji w E36 (w szczególe E36/8) i jest, stało się. Po powrocie z GF19 wybrałem się po motor, padło na "ryzykowne" M62tuB44 wraz z manualną skrzynią 6. Zobaczymy co wyjdzie. Wiem, że temat 4.4 w E36 był przerabiany wiele razy, stąd prośba o pomoc. Może ktoś z Was ma link do obszernego tematu tego typu lub może mnie pokierować, gdzie się doktoryzować w tej sprawie, z co serdecznie dziękuję. nowaak, Thepiekarz, MAREK GERMAN i 2 innych dodali reakcje 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli WonderBoy Napisano 10 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Na Raceism : dawid82, ryyyan, Bartek.P i 4 innych dodali reakcje 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asmo Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Klasa sama w sobie!! Chilli WonderBoy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Pięknie siedzi na gwincie! Pozdro Chilli WonderBoy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli WonderBoy Napisano 11 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 dzięki za miłe słowa... ryyyan i Thepiekarz dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 Tak patrzę na te fotki z raceism, naprawdę grube projekty ale jak widzę ferrari na powietrzu to mnie skręca!u Ciebie właśnie jest czysto i schludnie tak jak powinno być spasowane auto! Pozdro Chilli WonderBoy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viviek Napisano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 V8 już na miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli WonderBoy Napisano 12 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 3 godziny temu, viviek napisał: V8 już na miejscu ? To nie będzie w tym aucie, choć buda będzie taka sama. Inny projekt, który pojawi się tu jak będzie gotowy do tego. viviek i Marcin' dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli WonderBoy Napisano 17 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 nowaak dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dobre foto, du** mega leży Pozdro Chilli WonderBoy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Jak cabrio mi nie siada prawie wogóle tak tutaj to coupe robi robotę Chilli WonderBoy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2019 auto, zdjecia, liga mistrzów. Brawo Chilli WonderBoy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelek Napisano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Dziwna jak dla mnie osobiście bryła, ale zrobiona w realiach Sydnykatu co pozwala na to auto patrzeć się z uśmiechem na buzi Chilli WonderBoy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli WonderBoy Napisano 2 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Mam nadzieję, że mogę tu Was zapytać o kwestię techniczną. Idzie zima, rusza projekt Z3 z pokrywą V8 i skrzynią M5, 6 biegów, w związku z zmianami konstrukcyjnymi będę musiał dorobić wał do tego pojazdu. Macie jakieś rady, namiary i uwagi, aby nie spier**lić tego? Wszystkie rady mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Srebrna... mój ulubione kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2019 5 godzin temu, lapka666 napisał: Srebrna... mój ulubione kolor Jak to mój tatuś mówi... Kolorem nie jeździsz. Z3 coupe z V8 ależ to będzie przecinak!!! Chilli WonderBoy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisnia135i Napisano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Mam nadzieję że to będzie Vka z rodziny S ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli WonderBoy Napisano 2 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Kolor napewno się pojawi, bo dla mnie czarny-biały-srebrny to nie kolor Będzie to coś z palety Z3, na dziś dzień Imola Red, Laguna Seca Blue lub Phonix Yellow, no ale kolor to raczej już na finale... Ciekawa i zagadkowa jest buda kupiona w Belgi z przebiegiem jak poniżej, w dodatku auto nigdy nie było zarejestrowane bądź ubezpieczone, a w kartotekach ASO BMW ostatni raz widziano je w chwili opuszczenia salonu przy sprzedaży w Belgi. Z tego co wiem należało do Belgijskiego arystokraty do zabawy na torze do pierwszej kolizji, potem leżakowało jak w dniu wypadku przez prawie 18 lat. Gdybym kupił je w pełni kompletne, odrestaurował bym, a tak będzie coś ciekawego, mam nadzieję Silnik to niestety zwykłe V8 4.4 Vanos, może wystarczy jakoś asmo, lapka666 i Bartek.P dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi