Lechu Napisano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Witam, po dluugim czasie zastanawiania, w końcu odważyłem się pokazać moją bawarkę. Więc: e30 320 Cabrio z 91 roku, 1 rejestracja 92. Wyposażenie,OBC, 4x elektryka, podgrzewane fotele w czarnej skórze, wspomaganie, ABS, dodatkowo windshot. Zawieszenie -60/40 FK z amortyzatorami MTS Technik. Felgi Brock 9" ze wszystkimi oponami 215/40/16. Tak wyglądała tuż po zakupie: Po niedługim czasie nastąpiła zmiana zagazowanego 2.0 na 2.5 już bez gazu. Została skrzynia od 2.0 co skutkuje krótszymi przełożeniami. W polerce pokrywa zaworów, kolektor, przepływka, krokowy i alternator. Przy okazji pomalowałem komorę silnika na czarno. Do auta doszło BH z ksenonem, czarne kierunki, ori lusterka, dokładka IS'a, wygłuszenie maski, short shifter, masa uszczelek, nowe dywaniki, oraz duuużo detali które wymagały wymiany. W planach nowy lakier w zime, nowy dach, inne koła. Zasypałem fotkami narazie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiek Napisano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Jedyna wada Twojego cabrio to to, ze jest to szeroka lampa, a poza tym, to piekna fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESO Napisano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 e tam szeroka też jest piękna, MT II i jest miazga!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareke30 Napisano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 fajne cabrio dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 ladne cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makaveli Napisano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 No wiecewj fotek po modach by sie przydalo Ale i tak widac ze to ladne e30 A co to za roznica waska szeroka zeby miec waska trzeba miec duzo kasy bo sa to specyficzne budy lub kupic lux bude A szeroka juz jest w ocynku he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzytwa Napisano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Dach musisz zmienic koniecznie na ori,bo ten chyba nie jest i wyblakł od UV,ale pozatym ładny kwadrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 19 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Jest szeroka lampa i nic z tym nie zrobie , ale mi to odpowiada. Tak jak pisałem wcześniej dach będzie wymieniany. Tutaj na wysokim zawiasie z tyłu: Wyjazd z garażu Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike5er Napisano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 wszystko super ale najlepszy wyjazd z garażu ja miałem podobny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 przyzwoite cabrio dużo roboty Cię kosztował swap na b25? czy to faktycznie plug&play ? i czy to faktycznie aż tyle mocy że warto położyć kasę na nowy silnik mając b20 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 22 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Włożenie b25 zamiast b20 to w zasadzie 2 dni roboty w 2 osoby i to bez pośpiechu. Wszystko pasuje plug&play, ja zostawiłem u sibie skrzynie razem z wałem i mostem i wszystko lata jak ta lala Co do różnicy mocy to jest duża. Wg mnie warto zamienić 2.0 na zdrowe 2.5. Tak kiedyś było prze jakiś czas: I już z deklami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Chrom nera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareke30 Napisano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2009 no ladna sesja tego cudenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Słabe foto, ale coś widać. Ostatnia sesyjka w tym sezonie, teraz zimowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ladna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuner_e36 Napisano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Fajnie wygląda na Borckach, dobra sztuka, dbaj o nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menl Napisano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Nie fajnie wglada. Gwiazdy Ci mowia ze musisz mi ja sprzedac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2009 wygląda jakbyś miał xenon w migaczach A Ty się Menel nie znasz - teraz gwiazdy nie mówią, tylko śpiewają lub ewentualnie robią po lodzie... TV nie oglądasz czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 10 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2009 menel, przyjeżdzaj i zabieraj ją Paul, to nie ksenon tylko postojówki, aparat prześwietlil zdjęcie Ps. Felgi są sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 I się zaczeło, wymiana wszystkich elementów metalowo gumowych zawieszenia. Kompletna konserwacja podwozia no i przygotowanie do malowania budy Tak to wygląda na dzień dzisiejszy, efekt finalny za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo e30ic Napisano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 widze front prac ,tak trzymaj kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 jaki kolor po malowaniu ? to samo czy zaszalejesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Jeszcze do końca nie wiem jaki kolor. Napewno ciemny. Myśle o mocnym czarnym z grubym metalikiem, ale to otwarta kwestia. Może jakieś propozycje co do koloru?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 moim zdaniem do cabrio wszystko tylko nie czarny. może royalblau albo grafit jakiś? albo jakiś brąz z nowej palety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 albo Porsche ma fajny odcień w swojej palecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi