Miro Napisano 16 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2009 tak gleby na przodzie brakuje trochę ale dopiero kupiłem te auto. Wszystko bedzie ale dajcie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mackillus316i Napisano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ja poproszę tylko filmy z latania bokiem Miałem okazję siedzieć na miejscu pasażara i byłem w szoku jak to M20 lata i jak Miro daje radę Trochę zabawy i na 17-nastkach druty Nie zapomnę tego Heh PEÅEN RESPECT dla Ciebie Jak mówiłem Ci w Borsku.. dużo już jej nie trzeba Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiechu Napisano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2009 pieknie pieknie - ideal jesli chodzi o e30 w szerokiej, tylko jak piszą gleby troche z przodu i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Hehe - Miruś daje czadu ostro, a furce blakuje tylko trochę gleby. Trochę odpocznie po tych wszystkich modach z wąską lampą i zdłubie tą MT II, zresztą powoli i dyskretnie działa Dobrze, że ten Borsk był, to w końcu nerkę pomalował. Kilka fotek ->> W drodze na Borsk - standardowo ORLEN, choć nigdy tam nie tankujemy, hahaha. Gdzieś na wsi między jednym, a drugim Borskiem w województwie pomorskim - AUTO MAPA RZĄDZI Nieliczni juz w piątek szlifowali lotnisko Frajda była niezła z Ubott'a kamerki Słoneczna sobota na lotnisku. Dumny, ale zmelanżowany, hehe. Miro - szkoda, że nie mam fotek, jak na drutach jeszcze Lukasa odwozliliśmy do Mińska, haha, e30 salonka ze śpiochami i poduchą pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
///ESIU Napisano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2009 za***iście się prezenci idealne e30, zawsze o takim marzyłem, mt2 i RS coś pięknego widze że fajna impreska w tym borsku, szkoda że mam taki kawał drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lolejko Napisano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Miro E30cha jest konkretna. Się nadaje MTII na RSach cudo Ciekawa imprezka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2009 to jest ten Borsk w pomorskim? fuck a mialem nie daleko. czemu was tak daleko wywialo ze stolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dzięki lesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enzo Napisano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Autko super. Fajnie ,ze auto nie tylko wygalda ale tez jezdzi jak powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
///ESIU Napisano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2009 fajnie wyszło to foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bondos Napisano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 bardzo ładnie! fotka z czarnym kotem > all xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nowy ster. I na wiosnę auto będzie bliżej ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams Napisano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Miro, ile cm ma ten raid, 32?bo mam podobną fajere ino polerowaną śliczne e30, licze na wspólną sesje jak wizualnie skoncze moje truchło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 chyba 32 cm ona ma. Sesja czemu nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matie36 Napisano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Pogratulowac e30-chy,fajne fotki pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaktus Napisano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Nie mogę się napatrzeć Jest w PYTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 za-je-bi-ste e30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PINIU Napisano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 sliczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 A to ukochana Autorka zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams Napisano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 ha, i znowu fruzia z e30 ładne e30, pasuje jej chrom nera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Na glebę z nią... z e30! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaniu Napisano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Åadna e30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyfix Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Widać lekkie modyfikacje z przodu,kierunki i nerka rzucają się w oczy.Ostatnio coraz więcej osób powraca do nerki w chromie zauważyłem.Piter ,ja ,Ty i wiele innych.Zmiana na pozytywnie.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ta chromowana nerka to pasuje jak białe lakierki do czarnego garnituru... Miro, kiedy skrobiesz? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ta chromowana nerka to pasuje jak białe lakierki do czarnego garnituru... swing baby swing.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi