Miro Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Jakiś plastik przyniósł dziś listonosz. Więc będą 2 opcje: -Czerwony kierunek plus ta blenda -(jak się znajdą) MHW i czarna blenda Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TORS Napisano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 no bedzie kolejne dopieszczone e30! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 MIRO przede wszystkim zainwestuj w przednie kierunki-teraz widać po czasie jaka to tandeta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 mi się ta blenda nie podoba ps. Mirek, byłeś na żeraniu po te lusterka? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ta klima to na jaki czynnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ta klima to na jaki czynnik? Jeszcze na stary pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻMIJA Napisano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 zabafilip napisał/a:Ta klima to na jaki czynnik? Jeszcze na stary Stary ale jary, no i chłodno będzie P.s Autko oglądałem na spotkaniu w Płocku. Jak zrobisz jak mówiłeś będzie cikawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 ps. Mirek, byłeś na żeraniu po te lusterka? Jasne i kupiłem 3 komplety dla Ciebie żeby do każdego projektu Ci starczyło : pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 ale idziesz niesamowity projekt.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Wy się bawiliście w Osiecku a ja w Płocku na zlocie e30. Było ich trochę więcej ale ja na sam koniec dojechałem... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Åaaał, szał! Zdjecie zrobione klapą od śmietnika pod lidlem obiegło cały świat pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Zdjecie zrobione klapą od śmietnika Mylisz się. Myślałem że trochę się znasz a nie poznałeś że było robione puszką po szprotkach Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Trochę uzupełniłem kluczy bo miałem tylko do swiec..... Ale chyba oddam je do chromowania bo idealne nie są. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2012 sieknij w hydrografikę! ps. a może galeria nowego nabytku w TOP SERII?! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2012 ps. a może galeria nowego nabytku w TOP SERII?! Kalosz mi się zepsuł i nie mam czym zrobić zdjęć nowemu nabytkowi hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Auto od Października stało w garażu. Ale wraca do żywych. Obecnie stoi na tych oto pięknych kołach i zaczynam powoli działać hehe Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbaaa Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 no wreszcie! zmieniłeś dilera? tylko nie mów że eresa zgoniłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Od października nie miałeś zupełnie czasu na auto bardzo zajęty człowiek jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻMIJA Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Miro wymienił eresa na stal z jego dapłatą 4tys P.s ogólnie Miro to fajnie, że klamot został u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 no wreszcie! zmieniłeś dilera? tylko nie mów że eresa zgoniłeś? Heh diler zmieniony Od października nie miałeś zupełnie czasu na auto bardzo zajęty człowiek jesteś No niestety tak bywa była tylko systematycznie przepalana P.s ogólnie Miro to fajnie, że klamot został u Ciebie Też się cieszę Ale teraz trzeba sie ostro brać za robotę Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2013 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryczken16 Napisano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2013 ale kropelkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Heh to lakier tak schodzi Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuban Napisano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Pamiętam jak była na allegro, chciałem wtedy sprzedać nerkę, żeby ją kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczmar_e30 Napisano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2013 w Zdworzu nawet nie miałem czasu obejrzeć tego cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi