Skocz do zawartości

[E30] 325i M-Technic2 by Miro

Miro

Rekomendowane odpowiedzi

Tak wyglądał mój fotel. A właściwie jeden element który mnie drażnił

13424863.jpg

Kupiłem fotel pasażera w którym ten element jest bdb więc 20 minut i z fotela dawcy kawałem skóry zdjęty. Teraz tylko założyć na mój.

scaled.php?server=233&filename=52622263.jpg&res=landing

scaled.php?server=713&filename=64414720.jpg&res=landing

pozdro

Fotel ogarnięty więc temat wnętrza można powiedzieć zakończony, jeszcze tylko w między czasie będzie poprawiona gałka i na nowo obszyta kiera MT2.

Teraz co dalej? Auto zaczęło się robić nudne, bo nic przy nim się nie dzieje nawet nic nie chcecie tu pisać, negować lub pochwalać.

Więc miro postanowił zrobić tu trochę zamieszania. Mianowicie będzie na początek kompletnie rozebrane. Z tego co widzę będzie do roboty tylny pas na dole, czego nie było widać pod tymi plastikami M-techa. Zapadła decyzja na nowy pas z aso co niestety trochę kosztuje. Ale cóż ma być profi to trzeba zapłacić. Następnie progi i reparaturki nadkoli. podłoga jest zdrowa poza rogiem przednim u kierowcy. Damy rade zrobi się. Ogólnie myślałem że będzie gorzej pod tymi plastikami po tylu latach ale nie jest źle. Niebawem poprę to zdjęciami. Auto dostanie lakier. Po długich przemyśleniach wyleci m20b25 i tu pytanie czy ktoś na to chętny? Są duże wahania do do serca nowo narodzonego m-tech. Do wyboru m54b30, s50b32, m60b40.... Na koniec zawias 5x120

Jakieś komentarze?

trudno tu cos komentac, dla mnie chyba ideal e30. ori 325i w MTII, rsy, skorzane sporty, masa dodatkow. moglaby troche nizej lezec, ale w sumie nie ma po co no i w obecnym setupie kol raczej nic sie nie ugra.

tylne lampy tylko widzialbym tak jak w avatarze z czerwona blenda. albo jesli ciemne to ori MHW.

co do silnika dla mnie jedynie s50b32 by tu pasowal. m54 to plastik do szybszego lanserskiego poruszania sie, a V8 to do driftu. s50 to rajdowka. do coupe i MTII pasuje jak nic!

• 2 tygodnie później...

Auto na bank zostanie ori 325i z m20 pod machą. Decyzja już ostateczna. Rozpocząłem zbieranie gratów blacharskich jak i wyposażenia. Ogólnie była nieźle wyposażona przez fabrykę ale chcę ful opcje. Jak na razie udało się kupić klimę i el. szyberdach. W HTT znalazła się maska nawet pod kolor i w tygodniu zamawiam nowy pas tył o którym wspominałem. Jeśli ktoś ma OBC2 i shadowline uchylne szybki tył to jestem zainteresowany.

pozdro

Auto na bank zostanie ori 325i z m20 pod machą. Decyzja już ostateczna. Rozpocząłem zbieranie gratów blacharskich jak i wyposażenia. Ogólnie była nieźle wyposażona przez fabrykę ale chcę ful opcje.

Powtarzam się, ale lepszej decyzji nie mogłeś podjąć ;) Doskonałe 325i.

Blacha szyberdachu już jest i w nie najgorszym stanie :P Dzięki HTT. Maska z tego samego źródła stoi sobie na styropianie żeby jej nic nie było :P

szyber.jpg

szyber1.jpg

maska1m.jpg

Udało się w końcu znaleźć (cały nie połamany) taki fajny elemencik do całej układanki. Tylko wyczyścić i ogarnąć trochę :)

schowekf.jpg

Niebawem dalsza fotorelacja :)

Pozdro

Auto na bank zostanie ori 325i z m20 pod machą. Decyzja już ostateczna. Rozpocząłem zbieranie gratów blacharskich jak i wyposażenia. Ogólnie była nieźle wyposażona przez fabrykę ale chcę ful opcje. Jak na razie udało się kupić klimę i el. szyberdach. W HTT znalazła się maska nawet pod kolor i w tygodniu zamawiam nowy pas tył o którym wspominałem. Jeśli ktoś ma OBC2 i shadowline uchylne szybki tył to jestem zainteresowany.

pozdro

No i dobrze bo jakbyś tam wsadził pod maskę kondoniaste M54 to byś dopiero faila zrobił :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...