Miro Napisano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No więc kupiłem sobie 325i od Cyryla z klubu Beemki. Ogólnie miała być wąska coupe ale jak zobaczyłem ją i sie stało ze jest szeroka. Autko ogólnie bardzo zdrowe i ładne ale też salonówka nie jest bo w końcu 20 lat ma. Zdjęcia zapożyczone z czasów Cyryla (chyba się nie pogniewa) ja kupiłem je tylko bez tych kółek bo mam inna wizje co do rolek na tym aucie Ma kilka wgniotek które postaram się usunąć bez inwazyjnie w lakier którego poprawiać nie trzeba bo jest naprawdę ładny. Są firmy które się tym zajmują i robią tak ze nic nie widać. Technicznie bardzo mi odpowiada bo nie zauważyłem nic co mógłbym poprawiać. Jedynie moc mi nie odpowiada po przesiadce z m52. Ale może się przyzwyczaję a jeśli nie to coś się wymyśli. Wnętrze skórka grzane stołki elektryczne szybki obc I, i takie tam. Pomyślałem że tyłek będzie się pocił w lato na czarnej ceracie więc już zakupiłem kompletna klimę od m20. Parę dupereli zrobię i będzie piękna. Już ja o to zadbam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareke30 Napisano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no nie powiem udany bardzo zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 wow bardzo ladna, lepsze kolo gleba i bedzie miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No ja bym sobie z tego zrobił co należy Poczekamy jaki MIRO ustawi setup pozdro600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiechu Napisano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Miro - moją opinie już znasz, dzialaj z tym M-Techem jak należy i bedzie perelka gratulacje zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYLO Napisano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Baza idealna, pare rarytasików i zrobi WILEKIE WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasiakvip17 Napisano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 auto z mojego miasta a nie wiedziałem nawet że taka jeździ możesz dać kontakt do byłego właściciela bo chciałbym pogadać z nim może być na pw auto naprawdę ładne gleba+koło i będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TORS Napisano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no widać ze niezła baza! Ciekawi mnie co z tego wyjdzie ale myśle ze jakis konkrecik w niedługim czasie zacznie jezdzić po drogach! Powodzenia w modach! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makaveli Napisano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Miro nie zrobi lipy No ciekawe co wymyslil skoro ma szeroka zamiast waskiej A miro jak juz ci zrobia te wgniotki to daj znac jakie to koszta i czas bo tez o tym slyszalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deeste Napisano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 elegancko , pokaz więcej fotek środka p.s a te wgniotki to magnesowo będziesz niwelował ? czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiloff Napisano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 eeee ... nie dosc ze czarne, to jeszcze jakies takie plastikowe .. i do tego slabe .... ladna baza - co powstanie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 9 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ma byc bardzo mocno bardzo pieknie i dobrze doposażone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 jest piekna byla e30 juz powala na kolana kiedy ja sie takiej dorobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badmotherfucker Napisano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 piękna, co tu więcej można powiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiek Napisano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Widziałem ja kiedyś nazywo, autentycznie nie ma sie do czego przyczepic, jest idaelna gdybym widział, że Ceryl sprzedaje...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareke30 Napisano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 lesiek, trzeba bylo fotki zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiek Napisano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 zrobiłem ale to było koło roku temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesi(E30)k Napisano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Baza świetna Moze to nie każdemu podpasuje ale...szkoda że czarna ,a nie np. biała czy jakiś inny mniej widywany kolorek na MTII ma byc bardzo mocno bardzo pieknie i dobrze doposażone No to w pierwszej kolejności trzeba szukać zbiorniczka wyrównującego poziom oleju w silniku Na razie chyba jeden z najbardziej mega rarytasów w E30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
///ESIU Napisano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 no za***iście panie nie masz czego załować że szeroka moim zdaniem coupe powinno być na szerokie w MT2 cabrio tylko i wyłącznie wąska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiek Napisano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 moim zdaniem coupe powinno być na szerokie w MT2 cabrio tylko i wyłącznie wąska Tu się całkowiscie z Tobą zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 moim zdaniem coupe powinno być na szerokie w MT2 cabrio tylko i wyłącznie wąska Tu się całkowiscie z Tobą zgadzam Wcale nie-to coś tkwi w detalach i odpowiedniej kompzycji w zależności czy to taka czy to taka czy jeszcze inna Trzeba wiedzieć gdzie co można a czego nie można... No i właśnie jestem ciekaw co MIRO poczyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TORS Napisano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a mnie daaawno daaaawno temu kiedy to moja jeszcze nie sniła o MT1 nachodziło na wąską coupe w MT2 ale jakos tak wyszło ze trafił sie MT1 i twierdze że może nie jest tak nowocześnie jak z MT2 ale napewno klasycznie i ładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiek Napisano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ja jestem takiego zdania ze ladnie zrobiona coupeta w mt1 (np. TORSA) to pełen old school, szeroka jest bardziej "plaskikowa", ale jezeli chodzi o cabrio to tylko WĄSKA juz nie chodzi o to którego m-techa ma zalozonego, Jacka e30 znakomicie odzwierciedla to, że wąska lampa zjebiscie wyglada na m-tech II, a na przyklda byłe Barabusa cabrio, idalnie udowodniło to, ze convertible rownie dobrze wygląda na m-techu jak i bez po prostu trzeba mieć wyczucie co do czego pasuje od tyle, zawsze trzeba miec wyczucie dobrego smaku oraz stylu mysle, ze znalazlo by sie wiele podobnych na przykładów - typu Haineken e30 z Poznania,na którym było testowane kilka różnych styli Pozdrawiam wszystkich old-school'owiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Co do stylu to wywalam tylny szpoiler bo jest za mały i dam taki żeby wystawał za dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Co do stylu to wywalam tylny szpoiler bo jest za mały i dam taki żeby wystawał za dach Otóż to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi