Scythe Napisano 22 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2024 3 godziny temu, qbak napisał: No wszystkie takie same Na molo koniecznie staniemy i pocykamy foty @KUJONznajdziesz w swoich czeluściach jeszcze znak ‘Wszystkie takie same’? 😅 pokusiłbym się wtedy żeby nawet z jednej strony felgi @qbaka założyć 😂 KUJON i qbak dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 23 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2024 Znak już dawno zajumali na którymś GF Scythe dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 23 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2024 Widzisz @KUJON.. urwałeś kurze złote jaja 😂 żeby nie było.. Odcinka M50B25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2024 Ajej miut na uszy Scythe dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 29 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2024 Ale piękne zachody w tej Polsce! Aż żal nie zrobić zdjęcia telefonem 😅 Postanowiłem odkurzyć komorę silnika, bo ostatnio podczas prezentacji się zaskoczyłem po otwarciu jak bardzo jest zakurzona 😂 Do zobaczenia jutro! Zapraszam na michaal19995, Lelek, atos1987 i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 29 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2024 Na Podlasiu najlepsze Scythe dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V-MAX Napisano 1 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2024 Byłem widziałem auto naprawdę piękne Scythe dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 1 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2024 4 godziny temu, V-MAX napisał: Byłem widziałem auto naprawdę piękne Dziękuję! Kilka fot z Molo, mimo że osobiście w sobotę byłem tylko wieczorem, to auto było przez cały czas na miejscu 😂 Chrzciny u przyjaciół trochę nam pomieszały plany i musieliśmy przyjechać na dwa auta w piątek, żeby w sobotę o 7 rano pojechać do siebie. Łącznie 750km daily strzelone, żeby wrócić na wieczorną imprezę. Coupe umyta o 6:00 gdy niektórzy dopiero wracali do pokojów 🤣 Bliźniaczki jednojajowe 😂 Pozdro @qbak Chyba nigdy nie dawałem tyle do odciny co z @Remek😂😂 Dwa zloty organizowane przez @KUJON. Byłem na obu i oba na mega poziomie. Jak bóg da to do zobaczenia na kolejnych. Gratulacje wyróżnionym i Elicie! KUJON, Espinoza, qbak i 8 innych dodali reakcje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remek Napisano 1 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2024 Ta twoja "kawka" nas chyba za mocno pobudziła Łutututu Świetna fura, jedno z moich ulubionych e36 , duże podejście do detali i staranność wykonania. To był mega weekend! Scythe dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 9 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2024 Zadanie wykonane! Gruby e 36, Lelek, Thepiekarz i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 15 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2024 Coupe zrobiła co trzeba, czyli zawiozła po Pannę Młodą, później do ołtarza, a na koniec na wesele.. Klema zdjętą w połowie września.. trochę wcześnie Cyknąłem trochę zdjęć zanim trafiła na zimowanie.. Przez zimę jest plan dołożyć czerwone pasy i ogarnąć Mille Miglie żeby na wiosnę wrzucić coś świeżego na auto. W niedługim czasie pewnie wpadnie więcej zdjęć i video od fotografów ze ślubu Pozdro Kinga323i, Remek, Rybka i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 17 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2024 Miło było poznać na Molo 😁 Wóz petarda Ps. mille nie będzie siedziało Futura 😍 Scythe dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 17 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2024 2 godziny temu, Michaś 523i napisał: Miło było poznać na Molo 😁 Wóz petarda Ps. mille nie będzie siedziało Futura 😍 Też się cieszę, że poznałem takiego pozytywnego czorta na Molo 😄 Pomimo, że pierwszego dnia nie wiedziałem kto z kim prowadzi dyskusje nad moim silnikiem 😂 Mój wóz to pikuś przy Twoim! Kilometry światłowodu tam masz 🤣 Co do Milli.. czas wprowadzić trochę polotu i finezji, bo ilość Futur już mnie trochę męczy 😅 Jednakże nie wykluczam, że Futury nie wrócą. Nie sprzedaje jak narazie żadnych kół, muszę wybrać co pójdzie do którego auta 😁 Michaś 523i dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 6 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2024 Dostałem zdjęcia z wesela, więc postanowiłem się podzielić tymi, które mają motoryzacyjny pazur Kolejny update pewnie w okolicy Świąt, bo będzie czas coś podziałać czy aucie. michaal19995, bmw_e36.pawel, KUJON i 10 innych dodali reakcje 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 20 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2024 Do Coupe wpadł panel klimy w używce z USA, bo w obecnym przy wyciąganiu radia zaczepiłem o bezbarwny front i zrobił się biały 😐 Nowy niedostępny, więc poszła używka którą muszę doczyścić przed montażem. Różnica względem Europy to temperatura w F a nie Celsjuszach. Do tego doszło kilka zdjęć z września.. To tyle Kinga323i, Remek, Liściu i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2024 Majsterrrrrrrr, te ferenhejty to na zime chyba tylko ? Ładuj klimentronik albo szukaj celsjusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 21 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2024 1 godzinę temu, qbak napisał: Majsterrrrrrrr, te ferenhejty to na zime chyba tylko ? Ładuj klimentronik albo szukaj celsjusza Nieee, zostaje amerykański duch w tym aucie, temu też jest na F. Zostaje klima na patyku żeby było coś innego niż w Cabrio. Tam jest climatronic czymś te auta muszą się różnić w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liściu Napisano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2024 Uważam że zostawienie panelu w F dodaje mega klimat patrząc na to, że auto właśnie stamtąd pochodzi. Robi to auto mega robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 1 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia Małe rzeczy które cieszą.. Wyczyszczony wygląda idealnie w porównaniu do starego. CrAsH, Remek, Kinga323i i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi