Kuban Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Jakis wariat z almery pozazdroscil latania bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Jakie to latanie bokiem... Bobson spoko kumpel od E30 już się tam stroi, podobno dlatego tak słabo jechała bo "pompa paliwa podawała poniżej 3 barów" więc na pewno będzie powtórka z wyścigu Co do różnicy - w tedy było ok pół długości auta, czyli niewiele,,, Mój compact z 3/4 baku waży 1220kg, natomiast tamta E30 jest 70 kg lżejsza. Kiedy dołożyliśmy do e30 kolegę który waży ok 75 kg to różnica urosła już do ponad 1.5 długości. A czy przypadkiem E36 Brylanta nie była była strojona? bo jeśli tak to nie dziw, że wciąga inne 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobson Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 To rzeczywiście nie duża różnica,ale i tak szczerze stawiałbym na e30 tkę z 3.0... A jeśli chodzi o brylanta auto to nie wiem czy było strojone trzeba by było do niego zadzwonić i się zapytać...Ale naprawdę daję.radę... A powiedz mi jaka jest różnica strojenia i nie strojenia...Auto lepiej się odpycha czy co... i czy warto taki zabieg zrobić...pozdro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 No jak to czy się lepiej odpycha? 0.o No oczywiście, że tak. Strojenie to mapowanie na nowo kompa. A jak czytałem o samochodzie Brylanta to jak tam jest kompletny wydech zrobiony i do tego jakiś customowy dolot to już jest dobra mechaniczna podstawa po której samochód lepiej się odpycha. Kompakteł po wydechu zyskał ponad 10 koni, a u Brylanta jest dodatkowo vanos na zaworach wydechowych, co może dać jeszcze więcej niż u mnie A do tego nowe mapy , trochę bardziej podlane jest autko, pewnie odcięcie przesunięte to bym się dziwił, jakby przegrywał z innymi 3.0. Sama szpera daje dużo na starcie bo samochód z dwóch kół się odpycha... Bobson daj jakiś namiar do siebie na pw bo już niedługo będzie okazja zobaczyć mnie i E30 koło siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Trochę fotek ze spojlerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz666 Napisano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Potwierdzam Co kolega pisze o M50B25 bo wspominał wyżej ze ja mam strumienice:) u siebie zamiast katów, ale są dobrane odpowiednio, jak to sie mowi , drze mordkę, ale kolo 6tyś naprawde ja, wpierw slychać niż widać no ale mam Wersje USA to jest ona dobrze wyciszona, bo w środku nic nie slychać, jedyny mankament jest jak ma sie niski, bieg i mala predkość to buczy w środku:) z Compotem bralem sie na Wale jeszcze przed wstawieniem kolektora i baty dostawałem:) no ale ja mam dyfer u siebie 2.93 wiec dlugiii no i umnie na 5 biegu odcina mi na 5300 przy 205km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Dzisiaj wleciały nowe felgi. Początkowo wybór padł na bbs rf, jednakże sprzedawca nie był chętny do współpracy i leciał sobie w kulki, także zdecydowałem się na O.Z Futura w rozmiarach: - Przód 8.5x17 et 13 - Tył 10x17 et 19 Felgi w przyszłym sezonie idą do renowacji. Na pewno zostaną odmalowane bębny i spolerowane na lustro ranty, co jeszcze - to się okaże. Jakoś tak to siadło na samochodzie; patent na niewchodzącą pod auto żabę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbig Napisano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bullit Napisano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Dobrze się prezentuje teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Zobaczymy jak będzie przycierać, ale już szukam drugiego kompletu do zabawy z et 30+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Po co komu w kebabach żaba jak mają idealnie do gleby przeznaczone fabryczne miejsca na podnośnik i sam podnośnik, producenci przewidzieli, że 90% populacji e36 będzie jeździło na obniżonych zawieszeniach i fabrycznie załatwili temat z podnoszeniem auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Owszem ori podnośnik jest mega przydatny, lecz jak zwykle jest jakieś "ale" a mianowicie...: Oryginalny podnośnik jest niestabilny i autko się na nim buja, oraz no nie ukrywajmy trzeba go wepchnąć w próg, który jest zalany jakoś barankiem i przez zdarcie warstwy ochronnej może wdać się korozja... czego chciałbym uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Jako, że dawno nic nie wstawiałem, czas na mały update Oto jak obecnie prezentuje się autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tata_jerzyka Napisano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Świat się kończy. Miałeś takie ładne rolki to zrobiłeś kolejny klon forumowych e36. Ogólnie- dobra robota, ale na tych felgach i naciągu wygląda teraz kuriozalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 nie lubię kompotów ale ten fajnie się prezentuje pomaluj nerki na czarno i daj trochę w dół i będzie elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Z nerkami naprawdę byś coś zrobił bo strasznie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tazunio Napisano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Chyba mi poziom testosteronu spada bo compakty w e36 bardziej mi się podobają ostatnio niż coupe. Futura to świetne posuniecie i spory krok do przodu. Co ddo ataku klonów... To jestem zdania że lepiej powielać sprawdzone wzorce, niż na silę robić z siebie indiwiduum. Cio nie zmienia faktu, ze koza straszna... Furka w miare ogarnięta - teraz czas na dojazdówkę do chaty ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JusTBoY Napisano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 No dokładnie zejdź trochę w dół i ogarnij nerki, a prezencja od razu zmieni się o 180 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Ogólnie to cały przód jest do ogarnięcia przez latanie za znajomymi po mieście. Ale wszystko w swoim czasie ... Co do obniżenia - to bardzo chętnie, tylko droga dojazdowa do mojego domu jest w opłakanym stanie i za bardzo nie mam co z tym fantem zrobić ze względów prawnych. Mój kraj, taki piękny ;_; Poza tym ten samochód ma dawać dużo frajdy z jazdy, co wbrew pozorom robi i chciałbym, żeby tak zostało, a im niżej tym wolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tazunio Napisano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Jest kilka beemel w Polsce, które latają w drifcie na naprawde srogiej glebie... wiec nie z takimi proszę... Zresztą, to kwestia czasu...isam nie wytrzymasz ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Tak, tylko że tamte beemki jak np. Muska mają wycięte nadkola i doczepione fendery. Ja staram się wizualnie zostawić samochód już jak jest i nie niszczyć go, bo takie zabiegi raczej nie przedłużą jej życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Hejtujecie za brak gleby a oto 3 proste przyczyny... Tak, tu jest 6.0 jednakże muszę wydobyć to z odchłani Racelogic'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba328 Napisano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Ile taki pomiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 60zł/doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi