orzel Napisano 2 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2024 No trochę to mi zajęło ale grunt że do przodu. Odbiór od lakiernika w okolicy świąt. Wtedy wstawię obszerniejszą relację z tego co się działo z autem. A działo się dużo Piona Espinoza dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzel Napisano 6 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2024 No to robota rusza 😎 https://www.facebook.com/share/r/watwohEMz5afNtb2/ Lelek, Thepiekarz i Scythe dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 6 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2024 Podziwiam was, ze macie checi pchac w te auta siano. Ja jakos sie wypalilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzel Napisano 6 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2024 W dniu 6.10.2024 o 15:35, Vitek_Słupsk napisał: Podziwiam was, ze macie checi pchac w te auta siano. Ja jakos sie wypalilem. Mistrzu, ty to ty . Każdy robi to co uważa za słuszne. Jeden kupuje auto z salonu i cieszy banana że fura pachnie jeszcze łapkami chińczyka a inny pcha worek kasy w starego grata licząc że coś z tego będzie. Ja należę do grona tych drugich i robię to co robię. Piona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 6 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2024 Poprostu sie wypalilem, i pchanie workow siana w auto juz mnie zmeczylo. Nowek tez juz nie kupuje pozdro 998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzel Napisano 20 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia Siema. Miał być odbiór przed świętami ale będzie później - grunt że wszystko zmierza w dobrym kierunku a sam lakiernik podchodzi do sprawy mega profesjonalnie. Nastąpiła zmiana koloru na Rouge elixir z palety między innymi - Peugeota, citroena, jaguara. Odbiór na połowę lutego Piona qbak, Scythe, Remek i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzel Napisano 30 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia Do kompletu wyposażenia udało się w końcu dokupić wiązkę do grzanej kanapy ( wbrew pozorom duży problem ) no i wcześniej wspomniane lusterko z FLA i pilotem do bramy oraz head up . Tak że będzie to coraz bardziej napchana sztuka . Piona Remek, Lelek, Oleeek i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Espinoza Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia Mega czekam na ten kolor na aucie pozdroo orzel dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbycho9 Napisano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2 godziny temu, Espinoza napisał: Mega czekam na ten kolor na aucie pozdroo kolor zapewne już jest ale jesteśmy trzymani w niepewności 😁 orzel i Espinoza dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzel Napisano 31 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia Siema Do wyposażenia dokładam również elektryczna roletę tylnej szyby której mi cały czas brakowało w tym aucie. Ale jako że cały sufit mam oryginał z M5 w alcantarze to trzeba było trochę przy niej podziałać- wyszło 10/10 . Muszę jeszcze jedynie odnowić wszystkie plastiki bo są trochę obdrapane. Zaraz po kupnie a przed zmianą na alcantare W trakcie I gotowe Zostaje to tylko założyć i stworzyć wiązke do podłączenia. Piona Scythe, Oleeek, Lelek i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzel Napisano Środa o 09:14 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 09:14 Cześć Mam mały dylemat w oponach co wybrać - sezon letni Wybór pomiędzy Hankok ventus S1 evo3 czy Nexen N'fera sport ( nexeny mam zimowe i jestem zadowolony) Ktoś użytkował z wyżej wymienionych? Piona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi