bujalek Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Cześć, chciałem przedstawić swój nowy nabytek Z E46 pożegnałem się w bardzo miłych relacjach, szukając czegoś oryginalnego Wydaje mi się, że sie udało.Zero rudej tylko lakier w opłakanym stanie.Środek cały w elektryce, zaczynając od foteli, szyberdach, grzane dupki, wszystkie szyby.Szybki też chciał bo nie chciał oryginały brązowe, roletka na tylnej Drewno również w doskonałym stanie. Kod typu 6881 Typ 735 I (EUR) Typoszereg E E23 () Seria 7 Rodzaj konstrukcji LIM Układ kierowniczy LL Drzwi 4 Silnik M30 Pojemność skokowa 3.50 Moc 0 Napęd HECK Skrzynia biegów AUT Kolor BAHAMABEIGE METALLIC (170) Tapicerka (0209) Data prod. 1985-10-01 Składanie Wyposażenie Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S314A FRONTSCHEIBENWASCHDUESEN BEHEIZT Lusterko zewn. /Zamek kier. podgrz. S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu S400A SCHIEBE-HEBEDACH, MECHANISCH Dach przesuwno-uchylny obsług. ręcznie S427 WARNDREIECK MIT HALTERUNG S667A BMW BAVARIA ELECTRONIC II Radio BMW Professional RDS S680A RADIOANTENNE MANUELL Antena radiowa ręczna S979 VELOURS-FUSSMATTEN VORN UND HI Nomad325 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Widzieć ramki Syndykatowe na takim klasyku - BEZCENNE !!! grabol dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Binio-LODZ Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Wszystko fajnie pięknie ale nawet przy mojej wadzie wzroku nie widzę na tym aucie koloru BAHAMABEIGE Biorąc więc pod uwagę powyższe w skali 1-10 mocna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bujalek Napisano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Binio nic się nie bój, lakiernik już umówiony.Auto mam dopiero od 2óch tygodni więc nie jestem w stanie naprawić na już wszystkich krzywd po poprzednich posiadaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucharz Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ale jak będziesz lakierował? Na czarno czy wg Vinu? Ogólnie, zamiana swietna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bujalek Napisano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Jasne, że wg vin'u. Nie mogę się doczekać powrotu do Bahamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Binio-LODZ Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ależ ja jestem spokojny... zwracam uwagę na małe niezgodności z vinem Jeśli już miałbym się czepiać to nie widzę tu np. S458A czyli electric front seat... nie pamiętam kodu grzanych dupek i wielu wielu rzeczy o których wspominasz w opisie a w vinie nie figurują Od razu wyprzedzę wątpliwość: tak to winno być w vinie zarówno w wersji poliftowej (jak to jest w tym wypadku) jak i przedlifcie Naturalnie jest prawdopodobieństwo że: Może ktoś sobie przemalował... Może dołożył elektrykę foteli i grzanie itd.... Ale możliwe też ,ze nasi ze spawarką tu byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puniek Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 No w aucie z tych lat niestety prawdopodobienstwo ze byli tam nasi ze spawarką jest bardzo duże Sam miałem E23 i niestety u mnie te obawy się potwierdziły. Co prawda auto jeszcze niedawno stało na alle i to w mocno wygórowanej cenie Ogólnie E23 bardzo mi się podobają ale ciężko znaleźć coś na prawdę fajnego Zyczę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ja bym ten rozkodowany VIN skasował , bo na kilometr śmierdzi Szczepanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Binio-LODZ Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Vin mówisz? Numer podwozia WBAFH810409425276 Coś mi nie gra również z kodem tapicerki (209)- jakoś za wysoki nr kodowy jak na materiał widoczny na zdjęciu JEŚLI kody są tożsame z E24 to z pewnością powinna być w skórze. Niestety nie mam czasu by szukać na kompie pliku z kodami tapicerek z tamtych lat(a gdzieś miałem) Obawiam sie ,ze Don Kanabanescu vel Kujon ma rację KUJON dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puniek Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Z E46 pożegnałem się w bardzo miłych relacjach, szukając czegoś oryginalnego Wydaje mi się, że sie udało. Po przeczytaniu powyższych komentarzy, wydaję mi się że jednak nie Wy to potraficie zmotywować do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Binio-LODZ Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 No co się czepiasz przecież napisał ,ze szukał czegoś oryginalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Po przeczytaniu powyższych komentarzy, wydaję mi się że jednak nie Wy to potraficie zmotywować do działania Tj. Syndi tutaj nie ma lekko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puniek Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 A moło być tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Pamiętam ją z alle, p pierwszym telefonie przeszły mi wszelkie pomysły na oglądanie tego auta pozdro Binio-LODZ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chochLa Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Czepiacie się numerków. Najważniejsze co z tym autem zrobi bez względu czy z fabryki wyszła czarna zielona z klatką czy bez.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Binio-LODZ Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Kto się czepia kto? :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Czepiacie się numerków. Poxipolix, szlifierka i hu....j . Z trójek ósemki się wytnie i po temacie http://youtu.be/H5BVzcUnLL8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuban Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 no pewnie co to za roznica czy vin ori czy nie, wazne zeby byl stance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Jeżeli szczepan faktycznie, to auto w zasadzie bez wartości, nie ma co inwestować jakiś kosmicznych pieniędzy niestety. MAREK GERMAN i Binio-LODZ dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bujalek Napisano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Chłopaki nikt nie mówił , że będzie lekko ale zostawić was na prę godzin jak sie pójdzie do pracy i widzę, że można dużo nowych teorii poznac Vin jest ori i zgodny poza tym nieszczęsnym wnętrzem czego sięspodziewałem, wyglądało zbyt idealnie jak na 28 lat i szczerze mówiac lata mi to czy seryjnie była tam skóra czy welur Ważne, że na chwilę obecną jest igła Wszystkie tabliczki znaminowe itp są ok. Nic nie było cięte gięte ni spawane Dobrze to sprawdziłem bo to nie moje pierwsze auto i nie miałem ochoty się pakować w strucla Co do koloru, akutalnie to diamant-schwarz kładziony chyba wałkiem wygląda okropnie. Komora, bagażnik pod uszczelkami wszędzie jest oryginalny bahamowy kolor Na koniec chciałem zadać tylko jedno pytanie na które każdy sobie sam musi odpowiedzieć. Jeśli jestesmy tak konserwatywni co do Vin'u to czemu ładujemy vadery do zwykłych kebsów? Czemu swap'ujemy silniki? Czemu doposażamy swoje auta chodź pomimo tego być tam tego nie powinno? Do tej pory myślałem, że włąśnie o to chodzi w tej zabawie Liczę na wsparcie z waszej strony i pozytywne opinie w najbliższym czasie Poza tym całym zamieszaniem wpadł nowy Bosch s5 na start lordobmw dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 odpowiedz jest prosta tzn. POLSKA BIAÅO CZERWONI ,taki mamy klimat u nas w kraju, także nie martw się tylko modyfikuj Szczepana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuban Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Chłopaki nikt nie mówił , że będzie lekko ale zostawić was na prę godzin jak sie pójdzie do pracy i widzę, że można dużo nowych teorii poznac Vin jest ori i zgodny poza tym nieszczęsnym wnętrzem czego sięspodziewałem, wyglądało zbyt idealnie jak na 28 lat i szczerze mówiac lata mi to czy seryjnie była tam skóra czy welur Ważne, że na chwilę obecną jest igła Wszystkie tabliczki znaminowe itp są ok. Nic nie było cięte gięte ni spawane Dobrze to sprawdziłem bo to nie moje pierwsze auto i nie miałem ochoty się pakować w strucla Co do koloru, akutalnie to diamant-schwarz kładziony chyba wałkiem wygląda okropnie. Komora, bagażnik pod uszczelkami wszędzie jest oryginalny bahamowy kolor Na koniec chciałem zadać tylko jedno pytanie na które każdy sobie sam musi odpowiedzieć. Jeśli jestesmy tak konserwatywni co do Vin'u to czemu ładujemy vadery do zwykłych kebsów? Czemu swap'ujemy silniki? Czemu doposażamy swoje auta chodź pomimo tego być tam tego nie powinno? Do tej pory myślałem, że włąśnie o to chodzi w tej zabawie Liczę na wsparcie z waszej strony i pozytywne opinie w najbliższym czasie Poza tym całym zamieszaniem wpadł nowy Bosch s5 na start Myslisz pojecia, co innego jest doposażanie auta, a co innego auto z VIN-em z innego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Zmieniać stan faktyczny z VINem, a zmieniać VIN do stanu faktycznego to jest różnica. Jeśli samochód ma wszystko ok w papierach i stan rzeczywisty to potwierdza to warto inwestować w takiego już klasyka MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackx Napisano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ooooo swoja przygodę zaczynałem własnie od E23 .... aaaa to było 20 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi