Bemben Napisano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Jest bardzo dobrze, mi tez podoba sie czerwien + czarna felga. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buciek Napisano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Bez 3 tlg to już nie ta sama redtube vol II Bez swicacego się rantu jak psu jajca się nie obędzie. Zakładaj Hubert jakieś 3tlg nie dziaduj ðŸ‘👊😠Jeszcze kilka kompletów tam w garażu leży MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stammek Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 m system moze i spoko ale nie czarny...srebro + polerka i bedzie prawidlowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadzikowski Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Jak bedziesz chcial.sie pozbyc msystemow to daj znac Auto kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkrzys777 Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Sprzedana? Łukasz ///3 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Jak to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 HO HO dawno nic w temacie nie wrzucałem Finalna wersja na fotkach poniżej , dylemat tylko czy wrzucać BH I Startec ??? lapka666 i nowaak dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobson Napisano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Proste że tak nabierze charakteru i klimatu...Nerka w chrom,Puniek dobry pomysł... p.s.To po co ci te fanty,żeby leżały w szafie,zakładaj nie gadaj....pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 O masakra co za e30!!! Sztos!!! Co jak co ale jak widzę Twoje auto to wiem, że nie ma półśrodków i TNS. Zawsze wszystko tak jak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 na takim setupie to nerka w chrom ale ja tu widzę bh i czarną nerkę wtedy idealny komponent z pozostałymi czarnymi akcentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Richie_G Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Nie rozumiem dlaczego BMW daje w oryginale nereki chrom do shadowline, czarna wygląda idealnie! Ja bym założył BH i Starteck, nie ma co nowych trzymać w pudełku Ogólnie piękna sztuka, mam nadzieję że kiedyś doprowadzę swoją E30 do takiego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Hubert wrzuc BH i startrecka i pokaz na fotach jak to wyglada ale chyba powinno sie zgrywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marszal Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Ja bym dał nerkę w chrom i zostawił tak jak jest, już masz jedna czerwona z czarnymi akcentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabol Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Jak założysz BH to jasne przeciwmgłowe bedą się rzucały w oczy. Chyba zostawił bym jak jest + chromowane nerki Ps. Brak dyfra i paliwa, że tak dypsko nastawiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C0rvette Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Idealne e30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 I znów pozamiatał!na RSach wymiata, co do bh i starte ow to zaloz i zobaczymy czy lepiej będzie Pozdro mordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 na obu kołach wygląda obłędnie - na Emach jak agresor a na rs jest german. i ten kolor ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feli007 Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Powiedz mi, ile mm dystansu dałeś na przód? W ogóle, to jakie parametry RSów (ET i szerokości), bo wyglądają jak moje 9" i 10" (2" i 3" rant)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Powiedz mi, ile mm dystansu dałeś na przód? W ogóle, to jakie parametry RSów (ET i szerokości), bo wyglądają jak moje 9" i 10" (2" i 3" rant)? nie mam żadnych dystansów parmetrów tez nie znam hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Mega e30 ...wygląda jak milion $$ . Pozdro Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kondziu Napisano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 M-systemy siedziały fajnie, ale Rsy to jest to czego potrzebowało to auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniolki Napisano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 cudowny klasyk nic nie zmieniaj bo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Jakiś czas temu wszystkie fotki w galeriach wygasły , wrzucę parę żebyście nie zapomnieli hehe Thepiekarz, Robert-Łęczyca i Szelu dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 swietna jest Hubert ta e30stka!kolor, felga, motor tak jak powinno byc!czysto i klasycznie! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Jak dla mnie nr 1 wśród zgermanizowanych e30 na tym forum. Jest kozak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi