Hubert Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 bedzie sztos , chyba długie terminy lakiernik ma bo trochu się ciagnie Ci temat ale powodzenia środek seria czy jakis customn? Środek narazie sporty z isa , czekaja w garażu recaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Podbije temat , e30 chwilowo zawitała do domu , zostało tylko poskładać wnętrze , i założyć wydech pierwsza przymiarka Rsów , auto stoi wysoko i powinno wejść Szelu, KUJON i Fisiek dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobson Napisano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Tylko na to czekałem,jak zwykle u ciebie styl i klasa w twoich autach... Pięknie będzie Rs wyglądał w tej czerwieni w shadow line... Spasujesz koła po swojemu będzie pozamiatane.... Zostawiasz sporty,czy będziesz wkładał Recaro...???? Elegancko wszystko wyszło,pierwsza liga,następny rodzynek do kolekcji... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas Napisano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Gitara !! Opijemy i będzie jeździła MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 ale bedzie kot!!mega, znow pozamiatane na zlotach hehe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buciek Napisano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Teraz będzie dylemat która jeździć 😀 Korniszon pierwsza klasa I ta czerwień z 50 koni dodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Jest petarda fajne komponuje czerń z tą czerwienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 O skurvesyn ! Dobra jest ta e30 - jeszcze bardziej mi się podoba bez srarteków, blekhelów i innych niepotrzebnych dziadostw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 O skurvesyn ! Dobra jest ta e30 - jeszcze bardziej mi się podoba bez srarteków, blekhelów i innych niepotrzebnych dziadostw. Popieram bez BH i startekow jest duuzo lepiej, jak poskładasz bedzie kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Masssakra... Auto marzenie... Zresztą kolejne Twoje auto jest moim marzeniem... Gust masz na najwyższym poziomie!!!! Mi się wydaje czy masz też drugiego mtecha 325? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Masssakra... Auto marzenie... Zresztą kolejne Twoje auto jest moim marzeniem... Gust masz na najwyższym poziomie!!!! Mi się wydaje czy masz też drugiego mtecha 325? Tak w garażu stoi jeszcze orginalne 325i w mtechniku ale tamto auto pozostaje w serii . Co do BH i starteców , to chyba nie będe ich zakładał też mi sie tak podoba hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czpieniu1 Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 U Ciebie to już choroba, mając drugiego wąsacza w ori m techniku a zrobileś 2 wąską ;)Wiadomo że nie ma lipy tylko czym tu latać na zloty:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 to teraz japa mi opadla. piekna jest nie da sie opisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Padam na jape I nie ma co się rozpisywać kosa i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 A tak a propos to z kobietą się pokłóciłeś? Czy o co chodzi z tym kartonem po środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Kosa !! Jak to spasujesz to w ogóle będzie miazga !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafael Napisano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 RS wiadomo ale powiem ze na tym Motorsporcie tez zdrowo to wyglada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 No i pojechałes ostro dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 RS wiadomo ale powiem ze na tym Motorsporcie tez zdrowo to wyglada! No na tym motosporcie też mi się podoba , ale wjechały do garażu jeszcze msystemy z e34 i chyba to będzie docelowe koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 miałem okazje zobaczyć wczoraj, kolor + shadow urywa du** , kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadzikowski Napisano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Pieknosci, gratki wasacza bo naprawde dobra sztuka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
debu85 Napisano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2016 woow już wygląda świetnie u tego samego lakiernika robiona co E28 ? bo na E28 był profi lakier położony p.werk dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2016 pora dodać pare nowych fotek , auto chyba mechanicznie skończone . felga msystem która mi sie podoba , zostanie napewno na następny sezon . to by było na tyle , jak pogoda dopisze porobie więcej KUJON i sadzikowski dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2016 wyglada dobrze ale te czarne Msystemy nie pasuja tutaj moze inny kolor, bo sama felga jest fajna ale tutaj cos jej brakuje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puniek Napisano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Mowiłem Ci ściągnij te koła i włoż RSy! Na RSie rozpierdalała a M system w dodatku w tym kolorze nie zachwyca. Pomyśl też nad ori nerką w chromie. Przy czerwieni i bez BH mogłaby wyglądać dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi