wally Napisano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 niema na co czekać, na lakierowanie jak tyle tam sie dzieje, a nawet o własnych siłach sie przemieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 no dobra wrzuce pare fotek nad wszystkimi techniczno-mechanicznymi sprawami czuwa niezawodny http://www.high-tech-tuning.pl/ starczy na dzisiaj teraz aktualizacja po odbiorze od lakiernika . Thepiekarz i KUJON dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Songo_ Napisano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 na takie galerie i podejście aż miło patrzeć nie mam wątpliwości że będzie perfect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Ja już Ci zazdrościłem jak miałeś rekina i 550 a teraz do tego doszły dwie e30? Nie mam pytań... Hehe gdzie Ty te auta będziesz trzymał. Jesteś wariat. I masz mega dobre podejście do aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianoo Napisano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Pięknie wygląda ta czerwień na podłodze i nadkolach. Widać, że kompleksowa zmiana koloru, normalnie fabryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Nooo idziesz a mówiłeś ze nie wpakujesz tyle co w Mke hehe Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAXX Napisano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 pytanie techniczne, z jakiej wersji silnikowej tylny zawias? 6 czy 4 cyl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuban Napisano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 a ze tak zapytam co to za roznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianoo Napisano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 A przypadkiem nie jest tak, że 6 cyl. ma grubszą lagę? Bo z tego co mi wiadomo wychodziły wąskie z tarczami wentylowanymi z przodu i bębny z tyłu, a szerokie miały też z tyłu tarcze. A 4 cyl. chyba miały tarcze lite z przodu i z tyłu bębny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAXX Napisano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 A różnica dość subtelna aczkolwiek istotna, E36 compact miała dwa typy wachaczy pod tarcze na dużym i małym łożysku i to mnie właśnie ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuban Napisano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 A przypadkiem nie jest tak, że 6 cyl. ma grubszą lagę? Bo z tego co mi wiadomo wychodziły wąskie z tarczami wentylowanymi z przodu i bębny z tyłu, a szerokie miały też z tyłu tarcze. A 4 cyl. chyba miały tarcze lite z przodu i z tyłu bębny. niestety liczba cylindrow nie mialo za duzego znaczenia. Ja mialem np. 320i z waska laga z przodu, tarczami wentylowanymi i bebnami z tylu. 325i i 318is oraz kazde kombi mialo zawsze 4xtarcze i wentyl przod. Auta z ABS mialy 4x tarcze lecz gruba laga nie wystepowala zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 A różnica dość subtelna aczkolwiek istotna, E36 compact miała dwa typy wachaczy pod tarcze na dużym i małym łożysku i to mnie właśnie ciekawi. 323ti miała jeszcze szczebelek wspawany fabrycznie na wahaczu Stawiasz na chotowej browarka A co do auta - jest coś co mi się bardzo w nim nie podoba! To, że nie jest moje pozdro MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAXX Napisano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Własnie myśle też przerobić w swojej zawias na 5x120 i tak sprytnie żeby 10x17 et15 upchać z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 zakres prac i wykonanie iście w najlepszym wydaniu Kamil było robić drugą kopie jednocześnie, nie miałbyś powodu do smutku pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Mam pytanko, ten "bumcykcykator" jest "luźny" i skręcony z przewodami tylko, czy jednak jest gdzieś tam przykręcony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 dahrek, ten tłumik jest "luźny" Wally - bazy nie posiadam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david Napisano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 piękna robota. naprawdę aż się przyjemnie ogląda te fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Dziękuję bardzo za merytoryczną odpowiedź. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Żeby nie było , coś się powoli dalej dzieje . Fotki narazie tylko dwie , niedługo będzie więcej . Thepiekarz i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 zaczyna to wygladac juz pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 coś tam się powoli dzieje fotek mało , tylko takie które dostaje od lakiernika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Ależ to będzie gruba furka, już jest mega a ta czerwień i mt1 miażdży... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 No jak ja lubię Mtecha, masakruje kazda e30, Pozdro i fajnie ze sie cos dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun Napisano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Najlepsze z możliwych połączeń, czerwona wąska i mtech I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 bedzie sztos , chyba długie terminy lakiernik ma bo trochu się ciagnie Ci temat ale powodzeniaśrodek seria czy jakis customn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi