Hubert Napisano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Na szczęście mam kapkę inną koncepcję na moje e30 Natomiast Twoją wizję na e30 mam w folderze na pulpicie, tak będzie wyglądał Twój samochód, włala: no i mnie rozjebałeś teraz zniszczyłeś moja wizje MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 to jest to co lubie! Hubercik dawaj tak jak wkleił dahrek pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DZIADU Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Ja bym zostawił czysta serie w kolorze gazellenbeige Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Songo_ Napisano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 ten zielony w MT i z nową skórką może mega dobrze wyglądać, ja bym nie zmieniał, a na pewno nie na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 choc byscie mi nawet zapłacili to i tak kolor zmieniam ostatnio , dzięki prozakowi wpadły w moje ręce nowe black hella do e30 MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Nowe fanty na półce, a ja się pytam czy pali kapora?! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Nowe fanty na półce, a ja się pytam czy pali kapora?! pozdro ogólnie ostatnio to miała probllem z paleniem ale gume też pali heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 zmiana koloru? neee...a ten czerwony to albo zinoberrot lub brillantrot - różnie to wygląda, zalezy od ustawien aparatu, to podobne kolory - brillant to taki najbardziej "ferrari"fanty grube, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bono Napisano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 wybrałem czerwony Ch... Ci w d...e KUJON dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 żeby nie było że nic się nie dzieje zakupiłem wnetrze z isa wygłuszenie maski i jakieś tam plastiki , spinki , mocowania itd nowe kliny shadow zbiornik paliwa sie posypał podczas wyciągania więc wpadnie nowy silnik tez będzie z innej epoki chłodnica i wentylator i to by było na tyle KUJON i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzytwa Napisano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Fanty ciekawe, szczególnie chłodnica i wentylator Co do koloru ,jak mówiłem ori ori ori pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Taki prodżekt i wnętrze z ISa tylko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Darku pisałem że poziom prac nie będzie taki jak w e28 a i jeszcze mały frykas się trafił aaaaaa w tych pudłach nowa Black Hella do e30 no i to by było już na tyle MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAXX Napisano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 a już myślałem że będziesz klimę zakładał, stąd ten wentylator, po chwili doczytałem że motor ma być inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 m42b18 w wąskiej!!! wydech zostaje, bo ma sexowne końcówki pozdro MAREK GERMAN i bono dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAXX Napisano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 to serducho co leży po lewej stronie do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 B28 z kolektorem M50 to będzie to ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ile nowy zbiornik? to ori ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 zostaw 4x100 http://allegro.pl/ronal-teddy-bear-misie-14-cali-4x100-rarytas-i5076411819.html pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 kumpel ma takie miski he he pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun Napisano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Hubert, czerwień juz na aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 narazie wszystko idzie powoli , małe opoznienia . Wkrótce może jakaś aktualizacja będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 poka poka, co tam modzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun Napisano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 no to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Coś tam sie powoli rusza , na chwile obecną e30 w podkładzie . Komora , wnętrze i bagaj polakierowany . teraz e30 stoi u nadwornego swapera Syndykatu zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi