Hubert Napisano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Auto znane na forum , kupione od Małego link do wcześniejszego tematu http://www.bmw-syndykat.pl/viewtopic.php?t=34304&postdays=0&postorder=asc&start=0 na auto mam już plan , troche fotek od byłego właściciela auto przestało 4 miechy w garażu , oczywiście polowałem na różne teile i cos sie udało kupić m technic I nowe lampy na tył startec ciemne kupiłem tez kpl wnetrze sportsize z e30is w bardzo dobrym stanie , fotki wrzuce jutro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makaveli Napisano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2014 No hubert na meeting wpadniesz już e30'chą he he Dobre fanty jakie plany silnik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuban Napisano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2014 oo wydało sie kto kliknął mi kliknał na allegro Szlachta się bawi, kosztów nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2014 oo wydało sie kto kliknął mi kliknał na allegro Szlachta się bawi, kosztów nie liczy szukałem takich w używce , ale jak zobaczyłem nie mogłem sie powstrzymać plany na auto są , na silnik też są . Wszystko napisze niebawem , napewno nie będzie to poziom prac jak w e28 . Ale wyjdzie wszystko w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jotek Napisano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2014 powiedz chociaż że kolor zostaje, bo aż żal zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 W końcu będzie na tym forum wąska na startecach... Tylko czy z tym kolorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 oj Hubercik, ożenił byś się a nie jakieś tam samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 panowie spokojnie , kolor sobie sam zrobie napewno nie będzie tego ogórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszd2000 Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 juz zapomniałem o tej e30, fajna franca, ale szkoda że planujesz zmiane koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robakwnw Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Tak z ciekawości... M technic kupowany u nas czy za granica? Bo zastanawiam się czy trzeba dobrze szukać, czy mamy tylko sam połamany i poklejony szajs na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Binio-LODZ Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 oj Hubercik, ożenił byś się a nie jakieś tam samochody Raz na tydzień ciapaty ze Zgłobic coś mądrego napisze Hubert zyskuje już miano kolekcjonera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Tak z ciekawości... M technic kupowany u nas czy za granica? Bo zastanawiam się czy trzeba dobrze szukać, czy mamy tylko sam połamany i poklejony szajs na rynku m technic kupiony na allegro więc w polsce o gościa co nie mieszka w polsce zmiana koloru będzie , trzeba wkońcu dobrac coś pod lampy tylne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Binio-LODZ Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 zmiana koloru będzie , trzeba wkońcu dobrac coś pod lampy tylne a później swapy, obszycie wnętrza i zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Hubert zyskuje już miano kolekcjonera miano konesera już ma Ciekawe co z tego korniszona wyjdzie, bo coś czujęę, że plany to się jeszcze będą zmieniać pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bono Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ogór jeden jaki Ale czy to przedwojenne 2.8 z e28 to dobry wybór jako silnik ? W końcu będzie na tym forum wąska na startecach... Tylko czy z tym kolorem? Jacek słabo obserwujesz forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAXX Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 i w wykonaniu Hubreta hasło "kisić ogóra" nabiera nowego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ogór jeden jaki Ale czy to przedwojenne 2.8 z e28 to dobry wybór jako silnik ? W końcu będzie na tym forum wąska na startecach... Tylko czy z tym kolorem? Jacek słabo obserwujesz forum BONO twoja srebrna jest już tu od lat... A mnie chodzi o ostatnią "dekadę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bono Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 To masz moją wiśnię do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 To masz moją wiśnię do kompletu Obrazek Też ją znam ! Tylko czy aby będzie z niej gierman??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 a wiec tak , powoli nadchodzi dzień sądu dla "korniszona" w planach zmiana koloru i shadowline długo zastanawiałem sie jaki kolor wybrać , padło biały albo czerwony wybrałem czerwony mniej więcej będzie to wyglądało tak , ta ma chromy ale u mnie napewno ich nie będzie jaki jest nazwa tego koloru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ja bym szedł w ten ogórkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ja też w każdy tylko nie czerwony, ale powód jest tylko jeden. Sam mam wąską czerwoną coupe, która rodzi się w bólach, a Twoja będzie dużo ładniejsza, także wybierz chłopie inny kolor, czerwona jedna już jest zrobiona extra, mam na myśli Deestego czerwonkę BTW, ten kolor to taki jak mój i Deestego właśnie, czyli zinnoberrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuban Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 ja bym zostawil oryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 nie będe jezdził e30 w tak wstrętnym kolorze decyzja już podjęta hehe czerwona w mt1 i shadow bedzie za***ista MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Na szczęście mam kapkę inną koncepcję na moje e30 Natomiast Twoją wizję na e30 mam w folderze na pulpicie, tak będzie wyglądał Twój samochód, włala: Hubert i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi