BartoszzG Napisano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 14 godzin temu, kumor07 napisał: Żarówka nie jest w pełnym chromie i przebija dalej. Teraz to ona jest prze ale przerysowana przez sąsiada który cofając mi się władował w błotnik i zderzak to jest pech, nie wiadomo jakbyś uważał, raz gdzieś auto zaparkujesz niefortunnie i lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 11 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 6 minut temu, BartoszzG napisał: to jest pech, nie wiadomo jakbyś uważał, raz gdzieś auto zaparkujesz niefortunnie i lipa. No wszędzie na mieście mógłbym się spodziewać ,ale w podziemnym garażu stojąc we własnym boxie to nie , nie jest źle ale dwa elementy do lakierowania i raczej klosz od lampy do wymiany . Bartu i FireBlade dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja Nie jest źle , chociaż zgłosił się do Ciebie?czy trzeba było interweniować? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_e36.pawel Napisano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja Szkoda jak chcesz to naprawiać to tylko częściowo bez lakierowania całości , szczęście w nieszczęściu że to w takich miejscach uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 12 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja W dniu 11.05.2022 o 14:14, MAREK GERMAN napisał: Nie jest źle , chociaż zgłosił się do Ciebie?czy trzeba było interweniować? Pozdro Ogólnie to moja napisała na osiedlowej grupie żeby sprawca się przyznał , po czym od razu napisał sąsiad tłumacząc się że myślał że uderzył w ścianę a nie w auto 22 godziny temu, bmw_e36.pawel napisał: Szkoda jak chcesz to naprawiać to tylko częściowo bez lakierowania całości , szczęście w nieszczęściu że to w takich miejscach uszkodzone. Byłem dziś u lakiernika co mi robił ją dwa lata temu ,to powiedział że ciężko tu będzie zrobić przejście i jak już to najlepiej po całości polecieć , a dostałem wycenę i nie wiem czy się śmiać czy płakać , 900 zł wiec oddaje je bezgotówkowo i niech mi ją za tyle zrobią … Bartek.P dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja Ehhhhh to jest kpina(możesz się też odwołać)albo oddaj do ASO i tyle , coraz gorzej te ubezpieczalnie wyceniają, dobrze że u mnie chociaż dobrze wycenili ehhh Pozdro i wytrwałości kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja Godzinę temu, kumor07 napisał: Ogólnie to moja napisała na osiedlowej grupie żeby sprawca się przyznał , po czym od razu napisał sąsiad tłumacząc się że myślał że uderzył w ścianę a nie w auto Byłem dziś u lakiernika co mi robił ją dwa lata temu ,to powiedział że ciężko tu będzie zrobić przejście i jak już to najlepiej po całości polecieć , a dostałem wycenę i nie wiem czy się śmiać czy płakać , 900 zł wiec oddaje je bezgotówkowo i niech mi ją za tyle zrobią … 900 zł to chyba za jeden element kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 15 godzin temu, kumor07 napisał: Ogólnie to moja napisała na osiedlowej grupie żeby sprawca się przyznał , po czym od razu napisał sąsiad tłumacząc się że myślał że uderzył w ścianę a nie w auto Byłem dziś u lakiernika co mi robił ją dwa lata temu ,to powiedział że ciężko tu będzie zrobić przejście i jak już to najlepiej po całości polecieć , a dostałem wycenę i nie wiem czy się śmiać czy płakać , 900 zł wiec oddaje je bezgotówkowo i niech mi ją za tyle zrobią … takie wyceny robią niestety, ale co się dziwić jak do OC podali mi wartość Cabrio niecałe 3 tys zł. orientowałem się trochę tu i tam i podobno w przypadku naszych aut nawet do OC warto zrobić oględziny z zaznaczeniem stanu auta i modyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja Tyle, że po takiej opinii pewno składki będą wyliczane od "wartosci" auta chyba, że ktoś przerabiał a ja się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_e36.pawel Napisano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja Daj zdjęcie tego nieszczęsnego błotnika trochę z dalszej odległości a powiem Tobie czy da się to punktowo ogarnąć czy nie. Co do odszkodowania to są firmy które weryfikują zaniżoną wartość i pomagają odzyskać co to co się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi