kumor07 Napisano 7 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 16 godzin temu, MAREK GERMAN napisał: Piękny środek , teraz tak patrzę że może zmiana rotora jednak by tutaj dopełnila całości , bo w obecnych czegoś brakuje, na tych zdjęciach to widać , może rzeczywiście brakuje szerokości i jak się zrobi szerzej to będzie lepiej ale teraz mam jakiś niedosyt , mimo wszystko gruby projekt! Może przymierzyć RH albo jakiś custom Alpiny I wtedy zobaczyć czy przerabiać te czy szukać czegoś innego Pozdro Był do kupienia ostatnio custom Alpiny ale rotor był z Darków , więc wydać za nie 14 tysi trochę średnio , a koszt zrobienia z ori żeby to było jak u Mikaela to już się robi niezła suma , a co do RH to jak mam być szczery … wolę futurę , będzie teraz przód 9.75 i tył 11.25 i rotor w szczotkowane Alu więc myśle że wizualnie to lepiej siądzie . Pozdro goryl dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 25 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Przyszły ranty ( jeszcze na oczy nie widziałem bo siedzę na statku ) ale wysłane zostały w sposób o którym nie chce pisać … niby nowe a wyglądały jak stare … dostałem też zdjęcie wyszczotkowanych rotorów przed położeniem claru , wrócę to będą czekały na założenie opon i na samochód , myśle że te szerokości zmienią optycznie to czego tu brakowało agressor, Vitek_Słupsk, Brodi97 i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goryl Napisano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 Rotory bajka!!! a jakie będą szerokości ? kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 26 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 22 minuty temu, goryl napisał: Rotory bajka!!! a jakie będą szerokości ? 9.75 przód i 11.25 tył ranty 3,25 i 3,75 a było 9 i 10,5 i ranty 2,5 i 3 cale , jakoś naszło mnie też na decoset : DzikuCMS, atos1987, Thepiekarz i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 7 godzin temu, kumor07 napisał: 9.75 przód i 11.25 tył ranty 3,25 i 3,75 a było 9 i 10,5 i ranty 2,5 i 3 cale , jakoś naszło mnie też na decoset : Czekam jak wleca spasy na nowym setupie, bo właśnie tylko szerokości tu brakowało, a co do decoseta to myślę, że może dobrze siąść do tego lakieru kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 7 godzin temu, kumor07 napisał: 9.75 przód i 11.25 tył ranty 3,25 i 3,75 a było 9 i 10,5 i ranty 2,5 i 3 cale , jakoś naszło mnie też na decoset : Nie upchasz tego w tych nadkolach kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Felgi skręcone , teraz założyć opony i spasować na aucie : Vitek_Słupsk, Sopel94, Brodi97 i 8 innych dodali reakcje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Będzie sztos. kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3DYK Napisano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 noo elegancko i tego ;d kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_e36.pawel Napisano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 O kur ale ranciwa kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Samochód trafił na detailing ,do tego zostaje naklejony decoset , ciekaw jestem jak to się wszystko zgra ze sobą . orzel, Espinoza, atos1987 i 9 innych dodali reakcje 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Kurde jednak dobre koło to podstawa sukcesu CrAsH, kumor07 i Vitek_Słupsk dodali reakcje 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goryl Napisano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Dobrze z dekorami ,a koła wyglądają świetnie!!!! kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi97 Napisano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 Jak "jak to się zgra ze sobą? " ??? Odpowiedź jest jedna i prosta...: Zajebiście się zgra Szersze ranty zrobią tutaj mega robotę. Futura sama w sobie robi robotę, a w tych szerokościach rantów to już wgl... A dekory idealnie będą dopełniać całości Tutaj wszystko idealnie do siebie współgra mordo... Te auto to istny sztos jak dla mnie... Pozdro kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 Ależ to będzie dobrze wyglądać wszystko <3 kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 6 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 Wstępny spas z tyłu jest , jeszcze przód i będzie git : Brodi97, agressor, CrAsH i 8 innych dodali reakcje 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 Kurde wydaje się że tam weszloby jeszcze z 0.5 cm kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 37 minut temu, dyziux666x napisał: Kurde wydaje się że tam weszloby jeszcze z 0.5 cm Moze nie wiecej, co negatywu mniej. Ogolnie jest zacnie. kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 już widać ze tego brakowało kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 Teraz taaaaak , wygląda to dobrze, spasy tak jak lubię , czekam na przód i jak całość się zgra Pozdro kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejw Napisano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 Na szerszych rantach będzie bajka tego jej brakowało no i ten szczotkowany rotor zrobi robotę też. Czekam na foty po przymiarkach. kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 Nie mogło zabraknąć tłustego koła w tak doinwestowanej budzie, dopiero teraz widać jak bardzo brakowało tutaj szerokosci kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 7 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 Mam jedno zdjęcie jeszcze bez dekli , jutro odbiór wiec może jakieś zdjęci zrobię , fajnie że się udało bo w sobotę jadę nim na własny ślub DzikuCMS, goryl, Brodi97 i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 41 minut temu, kumor07 napisał: Mam jedno zdjęcie jeszcze bez dekli , jutro odbiór wiec może jakieś zdjęci zrobię , fajnie że się udało bo w sobotę jadę nim na własny ślub Piękne zwieńczenie budowy projektu to jazda na własny ślub! Gratulacje!! kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 Auto odebrane i ogólnie teraz sam widzę że tej szerokości właśnie jej brakowało, a pasy Alpiny tylko dopełniły całości , dzięki @Bartuza podpowiedź z szczotkowaniem rotoru a @Vitek_Słupskza tele poradę co do szerokości . Zdjęcia robione tak na szybko : Vitek_Słupsk, Sopel94, feconi i 16 innych dodali reakcje 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi